Wie zit er achter zorgbegrijpen?

Twee expertises bundelen de krachten om een optimaal product te creëren.

Iedereen die zorg nodig heeft moet visueel goed voorgelicht zijn

Dat is het doel en waar zorgbegrijpen uit is ontstaan. Uit de praktijk blijkt dat dit echt nog in de kindervoeten staat. Wij zijn van mening dat iedereen die zorg nodig heeft zo goed mogelijk op ieder moment op de juiste manier voorgelicht moet worden. Dat vinden we een verplichting. En niet alleen wij. Het is Informed Consent.

Zo hebben 2 expertises elkaar gevonden: Cees Mensen met studio CEL als expert op het gebied van visuele communicatie en slimme digitale oplossingen. En Paul Verbeek met zijn orthopedische maatschap uit het Bravis ziekenhuis. De ideale combinatie van praktijkervaring en marketing vormt samen de kracht voor zorgbegrijpen BV.

Cees Mensen

Strategisch Designer / Partner

Cees Mensen heeft de opleiding tot grafisch ontwerper aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam en Graphic Design aan de kunstacademie St. Joost te Breda succesvol afgerond. Na een aantal jaren werkzaam bij ontwerpstudio's is hij zich gaan specialiseren in Infographic Design. Na freelance werkzaamheden is Cees zijn ontwerpbureau studio CEL gestart. Focus ligt op Branding, Graphics en Digitale oplossingen. Samenhangend zetten we voor onze klanten Content Marketing in en analyseren we alles wat we naar buiten brengen zodat we lering blijven trekken uit onze werkzaamheden.

"Met digitale oplossingen en professionele kwaliteit beelden helpen wij met studio CEL onze klanten op de juiste manier en efficiënt te communiceren met hun doelgroep. Belangrijke pijlers zijn consistente kwaliteit, eenduidigheid en waarde creëren met visuele communicatie."

Paul Verbeek

Orthopedisch Chirurg / Partner

Paul Verbeek volgde zijn studie geneeskunde in Leiden. Daarna volgde hij in Groningen en Leeuwarden de opleiding tot orthopeed en traumatoloog. Na zijn opleiding heeft Paul twee fellowships gedaan (in Exeter UK en Edinburgh UK). Hier heeft hij expertise ontwikkeld in de schouder- en elleboogchirurgie en traumatologie. Hierbij kwamen onder andere arthroscopische chirurgie, complexe reconstructieve chirurgie en behandeling van elite-sporters aan bod.

"Ik ben orthopedisch chirurg geworden omdat het een concreet vak is met concrete oplossingen voor de patiënt, waarbij de combinatie van denken en doen mij goed past. Het doel is om samen met de patiënt tot de best passende oplossing te komen voor zijn of haar gewrichts-/bewegingsprobleem. Het is mijn streven om op de polikliniek, spoedeisende hulp dan wel de operatiekamer de patiënt de beste behandeling te bieden waarbij oog voor de individuele patiënt voorop staat. Verder probeer ik, middels het werken met innovatieve technieken, het doen van onderzoek en het mezelf eigen maken van state-of-the-art operatieprocedures verder te blijven ontwikkelen.

Sluiten

Inloggen bij zorgbegrijpen

Nog geen zorgbegrijpen gebruiker?
Klik hier om te ontdekken hoe u aan de slag kunt!

Sluiten

Wachtwoord resetten

We sturen een link naar uw e-mailadres waarmee u een nieuw wachtwoord kan instellen.

Sluiten

Boek een videocall

Vul uw gegevens in en we plannen samen een datum en tijd in!

"*" geeft vereiste velden aan